onsdag 22 februari 2012

Jag är en vampyr, jag suger å spyr...


Ja, då har man suttit å pilat lite i Photoshop idag då också och lyckades åstadkomma denna lilla vackra bild på mig själv som vampyr. Bilden jag hade att utgå ifrån var kanske inte den mest optimala men blev väl helt okej ändå. Några huggtänder blev det dock inte, då inte det förklarades i resursen hur dessa skulle fixas till men får hoppas jag kvalificerar mig som vampyr ändå.

2 kommentarer:

  1. Bra att du löst uppgifterna och publicerat resultaten. Är det några av programmen du känner är användbara i din undervisning?

    SvaraRadera
  2. Njae vet väl inte direkt hur jag ska använda mig av dem i idrott och hälsa eller matte så här på rak arm men det känns om inte anant bättre för mig själv att vara bekant med programmen i fall en situation skulle uppstå där jag vill använda mig av dem. Skulle väl vara om jag skulle få för mig att göra nån teoretisk presentation om till exempel kost eller sömn eller någe annat inom hälsa delen då där eleverna skulle kunna göra en presentation i Prezi.

    I bildkonst kan jag tänka mig att bildbehandligsprogrammen är väldigt intressant att jobba med. Men i mina ämnen räcker inte min fantasi till just nu hur jag skulle ha nytta av dem. Samma gäller väl Dreamweaver.

    SvaraRadera